Sponsoring

Wij tonen graag onze maatschappelijke betrokkenheid door diverse initiatieven in ons dorp en de dorpen in de buurt te ondersteunen. Dit zijn onder andere:

Rijper IJsclub

De Rijper IJsclub, deze vereniging zet zich in voor allemaal activiteiten bij ons in het dorp. Denk aan wandel-, fiets- en vaartochten door de polder, balgooien, steenwerpen, kinderspelletjes  en als er ijs ligt voor een mooie ijsbaan en de alom bekende Eilandspoldertocht.

www.rijperijsclub.nl

Midwinterfeest

Het Midwinterfeest in Graft – De Rijp, dit spektakel vindt om de twee jaar in het dorp plaats. Het dorp gaat terug in de Dickens stijl, rond 1900. Twee dagen muziek, toneel, hapjes, drankjes en een kerstmarkt. Vanuit het hele land komen er mensen op af. De eerstvolgende editie is op 10 en 11 december 2016.

www.midwinterfeest-graftderijp.nl

Volleybalvereniging Handtam

We sponsoren de volleybalvereniging handtam uit grootschermer. In 2018 hebben we nieuwe tenues gegeven. Nelleke speelt mee in het team.

Volksspelen Comité Westbeemster

Volksspelen Comité Westbeemster, een groep mensen die zich elk jaar inzet om in de kleine gemeente Westbeemster leuke dingen voor jong en oud te organiseren. Denk aan evenementen tijdens de jaarlijkse kermis, Sinterklaas, bingo-avonden, etcetera.