Transport

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Vrachten vanuit andere zeehavens behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Als het grotere partijen containers betreft maken wij gebruik van verschillende inlandterminals waardoor de aan- en afrijtijd verkort wordt en zodoende kunnen we met één voertuig meerdere ritten wegrijden. Dit scheelt een hoop kosten en onnodige kilometers over de weg.

Materiaal

ADR

Onze auto’s en chauffeurs zijn uitgerust om ADR (gevaarlijke stoffen) stukgoed & los gestort te vervoeren. Er ligt in elke auto een veiligheidskoffer met daarin alle verplicht gestelde hulpmiddelen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen (denk aan bril, schep, gasmaskers, oranje borden voor- en achterop het voertuig, etc.).

Nascholing

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de verplichte code 95, dit is een verplichte nascholing voor chauffeurs welke elke 5 jaar herhaald moet worden. Alle chauffeurs zijn verplicht om elke 5 jaar 35 uur nascholing te doen. Dit bestaat uit 28 uur theorie en uit 7 uur praktijktraining.

Onze chauffeurs volgen de cursussen:
ADR (gevaarlijke stoffen), veilig/zuinig rijden & digitale tachograaf. Dit zijn in onze ogen voor onze tak van transport de belangrijkste onderdelen om goed bij te houden…

Afvalvergunningen

Ook beschikken wij over afvalvergunningen voor Nederland (VIHB), Belgie (Vlarema & SPW Wallonie / OVAM), Luxemburg & Duitsland (KrWG (Munster, Kreis Coesfeld).

Hoftrans_Afvalstoffen_530px

NVWA-registratie diervoeders

Om diervoeders te mogen vervoeren moet er worden voldaan aan veel eisen.

We zijn bij de NVWA; de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit geregistreerd en voldoen hiermee aan alle eisen voor de volgende onderdelen:

  • Wegtransport van voedermiddelen
  • Wegtransport van aanvullende en/of volledige diervoeders
  • Wegtransport van toevoegingsmiddelen
  • Wegtransport van voormengsels